Sunday, April 7, 2019

Mitä tekisin Pietarissa?

Asutko Pietarissa tai oletko käynyt siellä?

Minä olen Pietarissa ensi viikonloppuna,
tarkemmin sanottuna perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään
12.-14.4.2019.

Osallistun tähän seminaariin:
https://instfin.ru/fi/events/seminar-prepodavateli
Minulla on vapaa-aikaa lauantai-illasta sunnuntai-iltapäivään asti,
ja sitten palaan junalla Suomeen.

Mikä on sinun mielestäsi parasta,
mitä voi tehdä Pietarissa huhtikuussa?
Missä minun kannattaisi käydä
ja mitä ravintolaa tai kahvilaa suosittelisit?
Yövyn hotellissa Nevskillä,
aika lähellä Eremitaasia.

Kiva, jos voit auttaa minua ja kertoa kivoista paikoista!
Joka tapauksessa aion kävellä paljon.:)


Seminaarin ohjelma lauantaina

...........................

About the author of this blog:  


My name is Hanna Männikkölahti, and I am a native Finn who gives private lessons via Skype and simplifies books into easy Finnish. Please leave a comment, if you have something to ask about Finnish or novels in easy Finnish.Lue lisää selkokirjoista: https://privatefinnishlessons.com/books/

1 comment:

Elena said...

Moi! Suosittelen käymään Mariinsky Teatterissa. Tässä on ohjelma :https://www.mariinsky.ru/en/playbill/playbill?year=2019&month=4. Itse kävin baletissa, mutta teatterissa on myös oopperat ja konsertit. Faberge Museossa on isoin kokoelma Faberge teoksista ja nyt heillä on Fridah Kalon ja Diego Rivieran näyttely: https://fabergemuseum.ru/en?

Jos tykkäät tai haluaisit maistaa georgialaista ruokaa, tämä on paras mesta -Khachapuri I Vino, ul. Pravdy 9. Ymmärtääkseni se on ravintolaketju, mutta kävimme tässä Pravdy osoitteessa. Erittäin hyvä ruoka, lämmin palvelu ja bonuksena heillä on englannin kielinen ruokalista ja halvat hinnat. Rubinshteinin katu on täynnä trendikästä ravintoloita. Se on aika "hipster" katu, mutta hyvällä tavalla. Esim. Bekitzerilla on maukasta ruoka ja sopiva hinta-laatu. Jos kiinnostaa venäläistä ruokaa, suosittelen ravintolaa Mari Vanna. Se on ravintolaketju. Mun mies tykkää sitä raflasta niin paljon, että kävimme Mari Vannassa New Yorkissa ja Moskovassa:https://en.ginza.ru/spb/restaurant/marivanna.

Toivottavasti matka sujuu hyvin!

t. Elena